Medewerkers

Cuylaerts is gestart in november met de bouw van de constructie. Daarna is het aan ons, maar "ons" is zeer ruim. We hebben heel wat handen en hoofden nodig om dit project te kunnen laten slagen. 

Wat gaan we zelf doen? 

  • alle elektrische werken

  • het sanitair

  • het verluchtingssysteem

  • de binnenmuren 

  • tegelen van sanitair

  • betonnen-trap storten

  • Installatie keuken 

  • binnenschrijnwerk

  • en zot veel meer

We hebben afgelopen tijd al op regelmatige basis de rondvraag gedaan wie hier zin in heeft, je zal dan ook hier mails over ontvangen. (mocht dit niet het geval zijn contacteer ons) Maar heb je u nog niet opgegeven dan mag je dit altijd doen bij een teamlid, mailen naar vzwscoutslillepoederlee@gmail.com of bel naar Luc De Backer 0472/741704  of Wout Kennis 0498/638270

Mocht je heel specifieke kwaliteiten hebben die al dan niet voorkomen bovenstaande lijst, geef dat dan zeker door! 

Kortelings gaan we hier ook een planning geven welk weekend we gaan werken, ook welk soort werk er dan zal verricht worden. We mailen en nodigen groepjes met mensen specifiek uit om mee te helpen, dit om zeker te zijn dat er volk mee komt helpen en ook om niet daar met te veel te staan ( kan dat? ) 

Je mag dus steeds mee de handen uit de mouwen komen steken op de werkweekends.


FOERAGE,

Zoals op een scoutactiviteit willen we de nodige zorg bieden aan onze medewerkers, we willen dat geen honger lijden en meer energie opnemen om meer werk te verrichten. :-)  

Het hoeft niet groots of sjieks te zijn,  een paar broden met beleg, een lekkere tas soep,  warme oxo, spaghetti, .... 

Zie je dit meer zitten? Laat je opnemen in de planning, zie kolom links 


VERZEKERD als medewerker? 

Goed verzekerd zijn is erg belangrijk, maar over verzekerd is ook niet nodig.  Het is moeilijk en erg duur om vooraf voor een grote groep mensen een polis af te sluiten voor bouwactiviteiten. 

De meesten hebben van zichzelf een goede (familiale) verzekering en zullen daar op moeten terugvallen moest er zich iets voordoen.

Waar nodig voorzien we wel in een extra verzekering met een flexibele polis. Praktsich wil dit zeggen dat de mensen die zich willen verzekeren, zich ten laatste elke woensdag moeten opgeven via email voor het komende werkweekend.