75 jaar scouting in Lille

In het jaar 2020 vieren we bij scouts Lille-Poederlee het 75 jaar bestaan van onze werking. Dit vieren we op 9 en 10 mei met een weekend vol spelen, sporten, zingen, woorden en beelden. Meer info volgt nog. 

Het pronkstuk van het weekend is het boek Vonken Vangen die 75 jaar scouting in woord en beeld brengt. Het is mogelijk om voor dit boek in te tekenen tot en met 20 maart 2020 om zo u bijdrage te kunnen leveren aan het boek. Je kan je inschrijven op onderstaande link.

https://tinyurl.com/vonkenvangen 

 .       

Op 9 februari organiseren we nog een praatcafe voor alle oudscouts om herinneringen, foto's en materiaal met elkaar te delen. Dit is in de kleine zaal van het Parochie-centrum in Lille van 11 tot 17u.

https://www.facebook.com/events/421448205436959/

In het jaar 2020 vieren we bij scouts Lille-Poederlee het 75 jaar bestaan van onze werking.

 De laatste loodjes worden gelegd, ons grootste project van de voorbije jaren is bijna af!

Beste lid en ouder,

De lidkaarten voor het werkingsjaar 2015 - 2016 zijn gearriveerd. Deze kan je verkrijgen op het einde van elke activiteit van jouw tak. 

Wat is zo'n lidkaart?

Nieuw dit jaar: truien & t-shirts voor de leden!

Deze zomer is er veel te doen geweest rond jeugdbewegingen en (il)legale drugs. Ook wij voelen hierrond spanningen hangen, daarom hebben wij speciaal voor u ons beleid nog eens extra aangescherpt!

Hopper Winkel

Facebook likebox

Contact