Maandplanningen

VERGADERINGEN IN TIJDEN VAN CORONA

We hebben goed nieuws, onze vergaderingen kunnen terug door gaan!

Het nieuwe scoutsjaar zal van start gaan op 27 september om 13u30 en 14u00

We zullen ons aan een paar afspraken moeten houden:

• We spelen in bubbels met maximum 50 leden/leiding. Dit wil zeggen dat we de vergaderingen in 2 aparte groepen gaan doen op zondag.
    • De vergaderingen van de kapoenen en welpen zullen doorgaan op zondag vanaf 13u30 tot 16u30 aan het scoutsheem (de blauwe zone op de afbeelding hieronder)
    • De vergaderingen van de Jong-Verkenners, Verkenners en Jins zullen op zondag vanaf 14u tot 17u doorgaan op het grote grasplein (de rode zone op de afbeelding hieronder).

• De ouders dragen een mondmasker als ze het kind komen brengen/halen.
  • We vragen jullie om niet na te praten als jullie jullie kinderen hebben afgezet/zijn komen halen om bijeenkomsten te vermijden.

Wij zullen met ons heel team de verantwoordelijkheid nemen rond de hygiëne tijdens de vergaderingen!

Alvast bedankt en tot snel!

Meer info vindt u terug op de facebookpagina en in jullie mail.

Als er nog vragen zijn contacteer de groepsleiding dan via groepsleiding@scoutslille.be

Een stevige linker,

Het leidingsteam

We willen aan iedereen vragen om hun scoutshemd in orde te brengen. Deze handleiding helpt je om de verschillende tekens op de juiste plaats te zetten.

Alle maandplanningen worden tegen het einde van de maand hier geplaatst:

Kapoenen 2020-2021

Welpen 2020-2021