Improvistatie Theater Mattab

Datum: 
10/11/2014 - 19:00 tot 23:30

Beste Scout & Ouder

We willen jullie via deze manier uitnodigen / nogmaals herinneren aan ons volgend evenement. Namelijk de benefietvoorstelling van het improvisatietheater MATTAB, op maandag 10 november in de parochiezaal van Lille (Kerkplein 3, Lille).

MATTAB? De mannen van Mattab beschrijven zichzelf kort als “MaTTaB = 4 prettig gestoorde persoonlijkheden die een hutsepot van improvisatietheater en cabaret op de planken brengen.”

In het kader van hun “MATTAB good deeds tour” komen ze voor ons, een avondvullende voorstelling brengen te voordelen van onze nieuwe lokalen. Ze improviseren met input vanuit het publiek met knotsgekke toestanden als resultaat, naar het schijnt nog grappiger dan Luc Caals! Kortom, de avond op deze brugdag zal meteen goed gevuld zijn.

De deuren naar deze improvisatieavond zullen opengaan omstreeks 19u. De voorstelling zelf gaat van start om 20u. We vragen wel om te reserveren op volgend e-mailadres vzwscoutslillepoederlee@gmail.com zodat we weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen ontvangen.

Meer info vind je op:

http://mattab.snack.ws/

https://www.facebook.com/events/654401671324162/

https://www.youtube.com/results?search_query=mattab

www.scoutslille.be

Schrijf je dus alvast in en komen mee lachen, drinken en steunen. Tot dan!